Kahve falında alnını öpmek

Kahve falında alnını öpmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ömür boyu devam edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnını öpmek gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler sunan kişiler olabilir.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı alnından öpmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında alnını öpmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnından öpmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek çok tahsilli bir kişi olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir