AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık elbise değiştirmek

Kahve falında sık sık elbise değiştirmek

Kahve falında sık sık elbise değiştirmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, desteksiz kalacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sık sık elbise değiştirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında sık sık elbise değiştirmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık kıyafet değiştirmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında silah sıkan birini görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık cin görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçiminin zor hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sık sık bebek görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık kabus görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir