AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini polis olarak görmek

Kahve falında sevdiğini polis olarak görmek

Kahve falında sevdiğini polis olarak görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini polis olarak gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğini polis olarak görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında asker ve polis görmek kıdem atlayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında polis çatışması görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak hayatını yoluna sokacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yakışıklı polis görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında polis olmayı görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında polis arabasına binmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir