AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı polis görmek

Kahve falında yakışıklı polis görmek

Kahve falında yakışıklı polis görmek karamsar ve umutsuz olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yakışıklı polis gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında yakışıklı polis görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle konuşmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini yakışıklı görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakışıklı görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı olmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı biriyle evlenmek işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı bi erkek görmek oldukça uzun bir yolculuğa, sıkıntılarını çözeceğine inanılır.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek iyi halini yitireceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir