AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis olmayı görmek

Kahve falında polis olmayı görmek

Kahve falında polis olmayı görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sıkıntı çekeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, rahat yüzü göreceğine, kendine döneceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında polis olmayı gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Kahve falında polis karakoluna gitmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisten gizlenmek sağlığının bozulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polislik yapmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu polis görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Kahve falında polise sarılmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis şapkası görmek rütbenin yükseleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Kahve falında polise ihbar etmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir