AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve polis görmek

Kahve falında asker ve polis görmek

Kahve falında asker ve polis görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kötü noktalara geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, amaçlarını yerine getireceğine, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker ve polis gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında polis asker görmek mutlu günlerin yaşanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında asker ve polis görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında polis ve asker görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında asker yada polis görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker polis görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında polis beklemek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında polisten tokat yemek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında polis öğrencisi olmak elinin döneceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir