AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis çatışması görmek

Kahve falında polis çatışması görmek

Kahve falında polis çatışması görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında polis çatışması gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında polislerin çatıştığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında polis çatışması görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan çatı görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıda koşmak malın bereketinin artmasına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulur.

Kahve falında çatıda kiremit görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan indiğini görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde çatışma görmek yeni bir ortama girileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev çatısını görmek bazı kayıplar olabileceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir