AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisler tarafından vurulmak

Kahve falında polisler tarafından vurulmak

Kahve falında polisler tarafından vurulmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak ticaretinin açılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Kahve falında polis tarafından vurulmak kazancın katbekat artacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında polisin vurulduğunu görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında polis tarafından öldürülmek gelir kaybedeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında polisler tarafından aranmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında polis tarafından aranmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir