AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak herkesin takdirinin toplanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayırlı kapıların açılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarma görmek rahata erileceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında polis jandarma görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Kahve falında jandarmadan kaçmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında jandarmadan kaçtığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık jandarma görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında jandarma asker görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir