AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arabasına binmek

Kahve falında polis arabasına binmek

Kahve falında polis arabasına binmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, bazı engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında polis arabasına binmek gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Kahve falında polis arabasına binmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba sürerken polise yakalanmak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında polis arabası görmek güzel günlerin yaşanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak nefsine uyacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Kahve falında polis ve polis arabası görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak çok daha iyi günler göreceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sıkıntıya düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında polis arabası sürmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir