AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek

Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek

Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini mutsuz gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ablasını mutsuz görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gelini mutsuz görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, insanları kıracağına, üzeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi mutsuz görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında mutsuz insan görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, hakkıyla kazanca yorulmaktadır.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir