AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini mutsuz görmek

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini mutsuz gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını mutsuz görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayalkırıklığı duyacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mutsuz görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir