AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yaptığını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işaret eder.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini mutsuz görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, böyle işlere kalkışacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz damat görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir