AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz insan görmek

Kahve falında mutsuz insan görmek

Kahve falında mutsuz insan görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz insan gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında mutsuz insan görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin mutsuz olduğunu görmek gelirinin de garanti altında olacağına, yalan söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini mutsuz görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok mutsuz olmak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek yokluk çekmeyeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ablasını mutsuz görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında eşini mutsuz görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir