AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını mutsuz görmek

Kahve falında ablasını mutsuz görmek

Kahve falında ablasını mutsuz görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ablasını mutsuz gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Kahve falında ablasını mutsuz görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mutsuz gelin görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını mutsuz görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak helal rızka kavuşacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak güzel huylarını terk edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir