AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi mutsuz görmek

Kahve falında anneyi mutsuz görmek

Kahve falında anneyi mutsuz görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, zor zamanların biteceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi mutsuz gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Kahve falında anneyi mutsuz görmek çalışıyorsa terfi alacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz düğün görmek kalp kıracağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işarettir.

Kahve falında ablasını mutsuz görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mutsuz görmek dileklerin gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir