AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaksız at görmek

Kahve falında ayaksız at görmek

Kahve falında ayaksız at görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, gelirinin daimi olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaksız at gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında at ayağı görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaksız at görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında atın ayağını kesmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında üç ayaklı at görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altı ayaklı at görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek hem yeni yerler göreceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir