AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı bağlı at görmek

Kahve falında ayağı bağlı at görmek

Kahve falında ayağı bağlı at görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına inanılır.

Kahve falında ayağı bağlı at gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, canını sıkılacağına inanılır.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ayakları bağlanmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağından bağlanmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalettir.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek engel tanımayan biri olacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir