AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırılmış at görmek

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırılmış at gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan ayak görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları kırılmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında ayak kırılması görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir