AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın ayağını kesmek

Kahve falında atın ayağını kesmek

Kahve falında atın ayağını kesmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, bilgi ile donanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında atın ayağını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni bir plan, verilecek bağlayıcı sözler veya orak çıkarlar bağlamında bir iş birliği hayatınızda ufak farklar yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında atın ayağını kesmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağını kesmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kesmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı cam kesmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir