AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ayağı görmek

Kahve falında at ayağı görmek

Kahve falında at ayağı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hak yolunu tutacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında at ayağı gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek bedeninin de iyileşeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at ayağı görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki ayaklı at görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç ayaklı at görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında altı ayaklı at görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, fenalıkta bulunmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir