AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç ayaklı at görmek

Kahve falında üç ayaklı at görmek

Kahve falında üç ayaklı at görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, de zenginliğe kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, dualarının kabul olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet eder.

Kahve falında üç ayaklı at gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Kahve falında atın ayaklarını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın ayak sesini duymak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaksız at görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın ayağını kesmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında at ayağı yemek geçiminin kolaylaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir