AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek tatsız durumlar yaşanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek keyifli hale geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılan birini görmek dinç kalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırk ayaklı böcek görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir