AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kelepçeli görmek

Kahve falında sevdiğini kelepçeli görmek

Kahve falında sevdiğini kelepçeli görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, mutlu günler göreceğine, yüksek bir makamı olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kelepçeli gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında sevdiğini kelepçeli görmek anne baba duası alınacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelepçeden kurtulmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kelepçe vurulmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında elini kelepçeli görmek yanlış kararlar vereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında elinde kelepçe görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir