AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, mutluluk ve saadete, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yollarının açılacağına, güzel bir yola çıkılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis ve kelepçe görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis kelepçesi görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından vurulmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından çevrilmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından öldürülmek gittiği yolda yalnız kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir