AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeden kurtulmak

Kahve falında kelepçeden kurtulmak

Kahve falında kelepçeden kurtulmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında kelepçeden kurtulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelepçeden kurtulmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına delalettir.

Kahve falında kelepçe çıkarmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek elin bollaşacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kelepçelendiğini görmek ekonomik olarak kalkınacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eşini kelepçeli görmek amacına ulaşabileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir