AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel kafalı adam görmek

Kahve falında kel kafalı adam görmek

Kahve falında kel kafalı adam görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işarettir.

Kahve falında kel kafalı adam gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Kahve falında kel kafalı adam görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kel kafa öpmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasını kel görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir