AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının ortasını kel görmek

Kahve falında saçının ortasını kel görmek

Kahve falında saçının ortasını kel görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, günahlara, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok büyük destek vereceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında saçının ortasını kel gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek rahat bir hayat yaşanacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza tabir olunur.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulur.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek çok büyük paralar kazanılacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir