AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını kel görmek

Kahve falında kocasını kel görmek

Kahve falında kocasını kel görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kocasını kel gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında kocasını kel görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayı kel görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında saçları kel görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kel görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kel görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel birinin saçlı görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir