AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek hatalarını fark edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kazancının azalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi kel görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini kel görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birini kel görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskanmak kimden akıl soracağına, mutluluğunun daim olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak kalp kırıklığı olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir