AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel kadın görmek

Kahve falında kel kadın görmek

Kahve falında kel kadın görmek ulvi kimse haline geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında kel kadın gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir kadını kel görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kel bir kadın görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kadını kel görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel kadın görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu kel görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında aynada kendini kel görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı kel görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir