AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kefenle görmek

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini kefenle gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini kefenli görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek çok üzüntü duyulacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kirli kefen görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında birini kefenlenmiş görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Kahve falında kefenli birini gömmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir