AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenli birini gömmek

Kahve falında kefenli birini gömmek

Kahve falında kefenli birini gömmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefenli birini gömmek gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında kefenli birini gömmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında kefende insan görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kefen görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kefenini biçmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefensiz cenaze görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kefende görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kefen biçmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kefenlendiğini görmek düşmanlarının güçleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir