AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kefenle görmek

Kahve falında ölü birini kefenle görmek

Kahve falında ölü birini kefenle görmek doğru kararların alınacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kazancının bol olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini kefenle gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek masrafların altında kalacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kefensiz görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet eder.

Kahve falında ölüden kefen almak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir