AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefenlenmiş görmek

Kahve falında birini kefenlenmiş görmek

Kahve falında birini kefenlenmiş görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kendi işinin sahibi olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kefen açmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefen görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kefenini görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yeşil kefen görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmeden kefen giymek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir