AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının karardığını görmek

Kahve falında ayaklarının karardığını görmek

Kahve falında ayaklarının karardığını görmek işlerin kapanacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, fakirlerin zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının karardığını gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Kahve falında ayaklarının karardığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gümüşün karardığını görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında memenin karardığını görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin karardığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karardığını görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin karardığını görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir