AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine masaj yapmak

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak maddi güç sahibi olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırta masaj yapmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir bayana masaj yapmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp masajı yapmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birine masaj yapmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir