AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp masajı yapmak

Kahve falında kalp masajı yapmak

Kahve falında kalp masajı yapmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, başarıları ile konuşulacağına işarettir.

Kahve falında kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yapmak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında kalbe masaj yapmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kalp masajı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir