AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine el sallamak

Kahve falında birine el sallamak

Kahve falında birine el sallamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sevdiği insanların olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Kahve falında birine el sallamak gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında birine el sallamak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına inanılır.

Kahve falında gemiden el sallamak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana el sallamak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye el sallamak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye el sallamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında el sallamak zaman zaman kişiyi ezeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsten el sallamak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak spora başlayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir