AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının altında su görmek

Kahve falında ayaklarının altında su görmek

Kahve falında ayaklarının altında su görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altında su gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ayaklarının altında su görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak altında nasır görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ticaret ehli kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ayağının altını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak altında yara görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir