AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altını görmek

Kahve falında ayağının altını görmek

Kahve falında ayağının altını görmek kötü günleri geride bırakacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, karın artacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında ayağının altını gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Kahve falında ayağın altını öpmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağının altında yazı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek Allah katında günahlarının affolacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın altında kıl görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ayak altında ezilmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak altını öpmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir