AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altında yara görmek

Kahve falında ayak altında yara görmek

Kahve falında ayak altında yara görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak altında yara gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Kahve falında ayak altında yara görmek çok başarılı işlere adım atacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının altında yara görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarin yara görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarda yara görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak yarası görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir