AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek kazancının helal para olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayağın altında kıl görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında kıl görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında ayak altında kıl görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işarettir.

Kahve falında elinde kıl çıktığını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek rahat bir nefes alınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir