AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altında nasır görmek

Kahve falında ayak altında nasır görmek

Kahve falında ayak altında nasır görmek maddi gücünün yerine geleceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak altında nasır gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hasta ise bakacağına inanılır.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek istenmeyen olayların olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak altında nasır görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak nasırı görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek işindeki verimin artacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında elde nasır görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir