AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altında nasır görmek

Kahve falında ayağının altında nasır görmek

Kahve falında ayağının altında nasır görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, takdir edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kötü günler yaşayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında nasır gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Kahve falında ayak altında nasır görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin düze çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulur.

Kahve falında ayak nasırı görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında nasırlı ayak görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde nasır görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir