AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek uzatmak

Kahve falında ekmek uzatmak

Kahve falında ekmek uzatmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında ekmek uzatmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında birine ekmek uzatmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek uzatmak çok daha fazla adım atacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında tırnak uzatmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini uzanırken görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzatma kablosu görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında uzatılan parayı almak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında harama el uzatmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yanlış kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları uzatmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir