AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları uzatmak

Kahve falında ayakları uzatmak

Kahve falında ayakları uzatmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları uzatmak gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Kahve falında ayağını uzatmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarini uzatmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Kahve falında ayakları uzatmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak uzatmak kötü günler görüleceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işaret eder.

Kahve falında sakal uzattığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında tırnak uzatmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir