AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, haneye bereket geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir