AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek malının ve kazancının tam olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızı çirkin görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı çirkin görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir