AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek başarılarının daim olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin çirkinleştiğini görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği çirkin görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, bir işe soyunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir